Gå til indhold

Tilbage til arbejdslivet

Susanne Johansen har hjertesvigt, og i filmen her fortæller hun om sine oplevelser med at arbejde samtidig med at have en kroniusk sygdom.
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

Kan jeg nogensinde arbejde igen?

Efter Helle fik konstateret hjertesvigt, fik hun indopereret en pacemaker. "Hvornår kan jeg komme tilbage på arbejde igen?", var et af Helles første spørgsmål efter operationen. Hun havde en formodning om, at hun efter operationen kunne fortsætte sit liv på samme vis som tidligere, men det var ikke hendes virkelighed. Hun havde mange dage med mangel på energi, og da hun begyndte at arbejde igen, måtte hun gøre det på deltid.

Det bliver bedre

Helle har det meget bedre i dag. Det var godt for hende, at hun havde muligheden for at arbejde på deltid. I dag har hun mere energi, og hun kan mærke, at hun snart kan arbejde på fuld tid igen. Helles datter Sofie kan tydeligt mærke en forskel på hendes mor. Sofie mener, at operationen har gjort, at hendes mor har udviklet sig og blevet mere positiv.

Et bedre liv med kronisk sygdom

Tag styringen tilbage. Lær at håndtere symptomer, bekymringer og udfordringer på kurset LÆR AT TACKLE kronisk sygdom. Det er gratis og kræver ingen henvisning.
Find LÆR AT TACKLE kursus