Gå til indhold

Fyldt med negative følelser – og alt var sort

Da Torben Frøslev fik konstateret hjertesvigt tog de negative følelser over. Det har hjulpet ham at tale med en psykolog.
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

De negative følelser tog over

Torben blev diagnosticeret med en hjertesygdom, og han fortæller om tiden derefter som: "Jeg var fyldt med negative følelser, og jeg syntes, at alt var sort". Han kunne ikke slappe af eller sove. Han tænkte meget på sin sygdom, og han oplevede, at der var mange ting, der gik galt. Der var flere omkring han, der mente, at han havde brug for psykologhjælp. Han mente dog selv, at han i hvert fald ikke havde brug for dét.

Valget om psykologbehandling

Efter 9 mdr. havde Torben stadig svært ved at acceptere sin situation. Han kunne mærke, at han var mere påvirket af det, end han ville være ved. Langt om længe tog han et valg om at få en henvisning til en psykolog.

Han synes, at det er meget befriende at tale med en vildt fremmed. Han oplevede, at han gik derfra med en god følelse, fordi han ikke havde belastet sine nærmeste eller andre med sine bekymringer.

Tilbage på sporet

Psykologen har hjulpet ham meget og fået ham tilbage på sporet. Han mener selv, at det var ved at gå helt galt for ham på et tidspunkt. Det var vanskeligt at acceptere, at han havde behov for at tale med en psykolog, men i dag synes han virkelig, at det har været en stor hjælp.

Samtalerne med psykologen har gjort, at han i dag har en meget bedre hverdag.