Gå til indhold

Min hverdag med sygdom

Charlotte Poll har brystkræft. Hun har været i behandling i et år og har haft en del bivirkninger. Det har alt sammen betydet, at hun ikke har kunnet overkomme det samme, som hun kunne, før hun blev syg.
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

Begrænset i hverdagens gøremål

Charlotte har kun kunnet overkomme de mest basale daglige gøremål i hverdagen, som for eksempel at lave mad. Hun i det hele taget slet ikke kunnet gøre ting i det omfang, hun har været vant til. I stedet har hendes mand måttet tage over.

Skal huske at hvile sig

Hun oplever også, at hun ikke har det store overskud til aktiviteter. Hvis hun skal have gæster eller på besøg hos nogen, skal hun huske at få hvilet sig inden for at kunne overkomme det. Hvis hun ikke husker det, kan hun sidde under middagen og være ved at falde i søvn.

Har tvunget sig selv til at gå ture

Charlotte har desuden tvunget sig til at gå ture for at komme ud og få noget frisk luft. Det hjælper på humøret, på maven og hele systemet at få rørt sig. 

Det er rigtigt vigtigt fandt jeg ud af, i stedet for blot at putte sig under tæppet.

Bange for at sygdommen kommer igen!

Hun har tænkt den tanke: At det her er noget, du dør af!.

Jeg tænker ikke, at jeg dør af den nu. Men hvad hvis sygdommen kommer igen? - og så bliver det klaret. Og så kommer den igen, igen og igen. Det kan jeg blive bange for!”