Gå til indhold

En svær barndom og ungdom

Bokja Hansen havde mange svære oplevelser i sin barndom og ungdom. Da hun var 39 år fik hun en depression, og det var først på det tidspunkt, at hun kom i kontakt med psykiatrien. 
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

Følte sig ikke elsket som barn

Bokja blev adopteret fra Korea, da hun var 5 år gammel. Hun kom til en dansk familie, hvor hun oplever megen svigt fra sine forældre. Hun føler ikke, at de holder af og elsker hende. 

Jeg oplever rigtig meget, at min mor er meget styrende og får min far til at slå mig rent ud sagt. Jeg bliver slået rigtig meget i min barndom.”

Oplever seksuel krænkelse som teenager

Hun har svært ved at følge med i skolen. Senere i teenageårene oplever hun seksuel krænkelse af sine forældres bedste ven. Det ender med, at hun løber hjemmefra, da hun er 14 år. 

Endte i et voldeligt parforhold

På et tidspunkt møder hun en mand, som hun får to børn med. Desværre er det et voldeligt forhold, hvor hun oplever megen vold og trusler – også på livet. Det ender med, at hun flygter med sine to drenge. 

Da de to drenge er to og tre år, møder hun sin nuværende mand, som hun har boet sammen med lige siden. 

Kom først i kontakt med psykiatrien da hun var 39 år

Bokja var ikke i kontakt med det psykiatriske system før hun blev 39 år. Hun fik det rigtig skidt og blev indlagt på psykiatrisk afdeling. Der finder de ud af, at hun nok har en depression på baggrund af hendes oplevelser i barndommen og ungdom.