Gå til indhold

E-kvit - et rygestopprogram

E-kvit er et rygestopprogram, hvor du kan få gratis hjælp til at blive røgfri. Du kan bruge det enten via webadressen e-kvit.dk eller ved at hente e-kvit appen ned på din mobiltelefon.
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

Du får hjælp gennem hele dit rygestop

Når du er tilmeldt e-kvit, får du hjælp hele vejen igennem dit rygestop – helt fra du forbereder dig frem til, du er eksryger.

Rygestopprogrammet bliver tilpasset dig ud fra de rygevaner, som du har oplyst i starten af programmet.

Du kan være anonym, da du selv bestemmer dit brugernavn – men din e-mail og mobilnr. skal være korrekte for, at programmet kan sende dig tips og vejledning i forløbet.

Få beskeder og opmuntringer

Når du har tilmeldt dig, får du løbende beskeder med gode rygestopråd og opmuntringer.

Du kan også se, hvor mange penge, du har sparet, siden du holdt om med at ryge.

Og du kan få her-og-nu hjælp, hvis du pludselig står i en situation, hvor du føler dig fristet til at ryge.

Man kan godt nøjes med at få støtte igennem disse beskeder, uden at bruge e-kvit til andet. Men mulighederne for hjælp på e-kvit er større.

Få tips af rygestoprådgivere og andre

Inde i e-kvit programmet åbnes der nemlig løbende videoer og øvelser, som hjælper dig i netop dén fase af rygestoppet, som du befinder dig i. I videoerne får du tips både fra professionelle rygestoprådgivere og også fra folk, som deler deres erfaringer fra eget rygestop. Øvelserne hjælper dig med at få overblik over dit rygestop og forberede dig til de udfordringer, som måtte komme.

Der er ikke mulighed for at få personlig vejledning af en rygestopvejleder i programmet, men du kan kommunikere anonymt med andre, der er i samme situation som dig på en blog inde på e-kvit. Du er derfor ikke alene om rygestoppet!

 

Læs mere om E-kvit her  >>

E-kvit er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks Apotekerforening, Kræftens Bekæmpelse, Sundhedsstyrelsen og Københavns Kommune.