Gå til indhold

Nogle gange bestemmer sygdommen

Line synes egentlig altid, at hun og manden Holger har været gode til at være på forkant i forhold til diabetes. Men nogle gange har de alligevel måttet ændre lidt i deres planer.
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

”Nu var der brug for cola”

For eksempel har de lige pludselig skullet finde en kiosk, fordi nu var der brug for cola. Eller de har haft travlt med at komme ud ad døren, men så skulle der altså lige spises to stykker rugbrød først.

På den måde er det nogle gange sygdommen, der bestemmer, og ikke én selv, fortæller Line. Også selvom man har gjort sit forarbejde rigtig godt.

Line har også lagt mærke til, at hendes dametasker generelt er blevet større, fordi hun altid slæber rundt på juice eller andet til enhver situation.

 

Filmen er udtryk for den medvirkendes personlige holdninger og erfaringer. Diabetesbehandlingen er altid individuel. Du skal derfor kontakte din behandler, hvis du har spørgsmål til din egen diabetesbehandling.

 

 

Kilde

Filmene om diabetes er udviklet i et samarbejde mellem Region Sjælland og landets fem Steno Diabetes Centre og Diabetesforeningen.