Gå til indhold

Man lægger pres på sig selv, hvis man skal leve op til andre

I mange af de diabetesgrupper, som Line følger med i rundt omkring, har hun følt, at det var lidt som at være i mødregruppe. Der går man også lidt i panik, hvis ens barn ikke kan sidde eller kravle, og alle de andre børn kan.
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

”Vigtigt, at man sorterer i informationerne”

Det gjorde Line i starten. Hun sammenlignede med, hvad hendes egen datter kunne i forhold til jævnaldrende børn med diabetes. For eksempel i forhold til soveaftaler.

Selvom Line synes, at det er rart at erfaringsudveksle og have nogen at spejle sig i, mener hun også, at det er vigtigt, at man sorterer i informationerne. Man skal kun tage det med, som man reelt kan bruge til noget. For hvis man hele tiden skal leve op til, hvad man tror, andre kan, lægger man alt for meget pres på sig selv.

 

Filmen er udtryk for den medvirkendes personlige holdninger og erfaringer. Diabetesbehandlingen er altid individuel. Du skal derfor kontakte din behandler, hvis du har spørgsmål til din egen diabetesbehandling.

 

 

Kilde

Filmene om diabetes er udviklet i et samarbejde mellem Region Sjælland og landets fem Steno Diabetes Centre og Diabetesforeningen.