Gå til indhold

Jeg blander mig ikke i diabetes-aftaler

Holger har altid været meget privat om sin diabetes og styrer det hele selv. Hans hustru Line har kun været med på ambulatoriet én gang for 18 år siden.
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

”Jeg oplever jo, at det kører rigtig godt”

Line har også været med Holger til diætist en enkelt gang for at lære lidt omkring kulhydrater. Efter mange år som studerende, hvor Holger havde spist meget af det samme, var der nemlig kommet nogle nye madvarer på markedet. For eksempel bulgur og andre ting, som Line og Holger var lidt usikre på, hvordan de skulle forholde sig til.

Men ellers er der hverken problemer eller udfordringer i forhold til Holgers diabetes. Derfor synes de heller ikke, at det giver ikke mening, at Line skal bruge tid på at tage med til tjek.

 

Filmen er udtryk for den medvirkendes personlige holdninger og erfaringer. Diabetesbehandlingen er altid individuel. Du skal derfor kontakte din behandler, hvis du har spørgsmål til din egen diabetesbehandling.

 

 

Kilde

Filmene om diabetes er udviklet i et samarbejde mellem Region Sjælland og landets fem Steno Diabetes Centre og Diabetesforeningen.