Gå til indhold

Det var en stor krise, da min datter fik diabetes

Risikoen for, at et af Holgers og Lines egne børn kunne få diabetes var noget, de havde talt meget om. For de vidste, at der var en lille risiko på grund af, at Holger har type 1-diabetes.
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

”Vi havde to meget forskellige reaktioner”

Line fortæller, at de havde to meget forskellige reaktioner på beskeden om, at deres datter Alma havde fået type 1-diabetes. Holger havde meget skyldfølelse og Line var mere der, hvor hun skulle lære en masse nyt.

Både af sundhedsvæsenet og omgivelserne blev Holger og Line mødt meget med, at de jo vidste så meget om diabetes i forvejen.

Line har ofte følt, at det frarøvede hende en sorgproces, når hun hele tiden blev mødt med, at det kunne hun sagtens klare. For hun vidste jo ingenting om, hvordan det var at være mor til et barn med diabetes.

 

Filmen er udtryk for den medvirkendes personlige holdninger og erfaringer. Diabetesbehandlingen er altid individuel. Du skal derfor kontakte din behandler, hvis du har spørgsmål til din egen diabetesbehandling.

 

Kilde

Filmene om diabetes er udviklet i et samarbejde mellem Region Sjælland og landets fem Steno Diabetes Centre og Diabetesforeningen.