Gå til indhold

Jeg har aldrig været flov, men privat om min diabetes

Holger har altid oplevet, at han har mødt forståelse for sin diabetes. Men set i bakspejlet, skulle han have inddraget dem omkring sig lidt mere.
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

”Det var min ting og min diabetes”

 

For eksempel har Holger ikke altid fortalt om sin diabetes til jobsamtaler. Det var for at undgå, at han kunne blive valgt fra. Ikke, at det burde være en begrænsning, men som yngre tænkte Holger meget på, om det var et plus eller minus.

I festlige sammenhænge har Holger også haft fokus på ikke fortælle eller vise, at han har diabetes. Så skulle han bare til at retfærdiggøre, hvad han drak af alkohol eller spiste af søde sager. Han ville gerne være til fest som alle andre, og ikke blive målt på, at han havde diabetes.

 

Filmen er udtryk for den medvirkendes personlige holdninger og erfaringer. Diabetesbehandlingen er altid individuel. Du skal derfor kontakte din behandler, hvis du har spørgsmål til din egen diabetesbehandling.

 

Kilde

Filmene om diabetes er udviklet i et samarbejde mellem Region Sjælland og landets fem Steno Diabetes Centre og Diabetesforeningen.