Gå til indhold

Fremtiden ser lys ud

Hanne Heide har fået en ny hofte. Efter flere år med smerter og tiltagende dårlig mobilitet er Hanne og Allan Heide blevet mere taknemmelige for de små ting i hverdagen. De griner mere end de plejede at gøre og synes begge, at fremtiden ser lys ud.
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

Sætter pris på de små ting i hverdagen

Hanne fortæller, at hun er blevet meget taknemmelige over de små ting i hverdagen efter at have være igennem en periode, hvor alt var så svært. Og hun og Allan griner meget mere, end de gjorde før i tiden. Hun glæder sig over, at hun nu kan gå en tur eller sidde ude i haven. Før operationen var det svært at se det sjove i nogen ting - og det hele kørte lige som sammen i en leverpostejfarvet hverdag.

Kommet ud på den anden side

Allan har også lagt mærke til, at Hanne nu er langt mere positiv og har mere overskud. Han synes, at fremtiden ser lys ud. Og han glæder sig til de ting, som skal komme. Hanne har desuden valgt at gå tidligere på pension, så hun kan få mere tid til at lave de ting, som hun tidligere ikke har følt, der har været overskud til. 

Glæder sig til at blive gift med Hanne igen

Allan glæder sig også til at Hanne går på pension. Han fortæller, at igennem alle de år, som de har været gift, har Hanne været mere gift med skolen end med ham. Derfor glæder han sig til at blive gift med Hanne igen.