Gå til indhold

Medicinske og kirurgiske afdelinger i Region Sjælland bruger Helbredsprofilen

Helbredsprofilen bruges både af medicinske og kirurgiske afdelinger i Region Sjælland. Film er en effektiv måde at formidle, hvad der skal ske når patienten skal igennem undersøgelser og behandlinger, hos egen læge eller på sygehuset.  
Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

Center for Planlagt Ortopædkirurgi informerer om operation

For eksempel bruger Center for Planlagt Ortopædkirurgi Helbredsprofilen. Her bruges den til at informere patienter om, hvad der skal ske før, under og efter en knæ- eller hofteoperation. For eksempel kan patienter gå ind og læse om hvordan de skal faste, forbindsskift - og se forskellige træningsøvelser til genoptræning af knæ og hofte efter operationen. 

Medicinsk ambulatorium introducerer nye kollegaer

På medicinsk ambulatorium bruges Helbredsprofilen til at informere patienter, hvis de har en kronisk sygdom som hjertesvigt eller KOL. De oplever, at patienter får bedre kendskab til deres sygdom gennem Helbredsprofilen, og stiller flere spørgsmål ved de ambulante samtaler. Desuden bruger de også Helbredsprofilen til at introducere nye kollegaer til deres specialer i ambulatoriet.

Lungemedicinsk ambulatorium uddanner patienter med KOL

På lungemedicnsk ambulatorium bruger de også Helbredsprofilen i forbindelse med patientuddannelsen i KOL. Her henviser de til til siden, når patienter søger yderligere viden om deres sygdom, kost, træningsøvelser mv. De oplever, at Helbredsprofilen har den fordel, at patienter kan gå ind og se videofilmene det antal gange, de har behov for.